UVJETI PRODAJE

Vlasnik trgovine je GREG, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu, vl. Dajana Gregorić, Sesvete, Zagrebačka 150. Sklapanjem ugovora kupac pristaje na uvjete prodaje koji su ovdje navedeni. Trenutkom sklapanja ugovora smatra se trenutak u kojem kupac pristane na plaćanje i isporuku robe, to jest, trenutak kada kupac trgovcu dostavi sve potrebne podatke za potrebe ispostave ponude čime se smatra da je kupac osviješten o sklapanju ugovora, to jest, o kupovini proizvoda i obvezi plaćanja istih.

Rok isporuke:

Svi proizvodi izrađuju se prema narudžbi kupca te je rok izrade najkasnije 14 dana od zaprimanja uplate kupca, osim ako kupac nije unaprijed obaviješten o drukčijem roku izrade, na kojeg kupac mora izričito pristati.

U slučaju da kupac naruči dostavu putem Hrvatske pošte ili Tisak paketa, trgovac je dužan isporučiti robu dostavnoj službi u roku od 5 radnih dana nakon izrade proizvoda. Za rok dostave odgovorne su navedene dostavne službe te trgovac nije u mogućnosti utjecati na njih.

U slučaju da proizvod nije dostavljen kupcu u roku od 15 dana nakon što je roba isporučena dostavnoj službi, kupac će kontaktirati trgovca nakon čega će trgovac napraviti potražnicu za proizvod ako se radi o uslugama Hrvatske pošte. Ako proizvod nije dostavljen niti 15 dana nakon napravljene potražnice, kupac mora o tome obavijestiti trgovca te će pritom dobiti povrat sredstava. Mole se kupci da poštuju navedene rokove kako bi mogli ostvariti povrat.

U slučaju da kupac odabere prikup proizvoda osobnim preuzimanjem, kupac je dužan naručenu robu i prikupiti te ne ostvaruje pravo na povrat novca ako naručenu robu ne prikupi u razumnom roku. Trgovac će naručenu robu čuvati maksimalno mjesec dana, osim ako kupac iz valjanih razloga ne zatraži produljenje ovog roka.

Reklamacije:
Kupac je dužan pregledati robu prilikom preuzimanja, naknadne reklamacije ne uvažavamo.

U slučaju da je naručeni proizvod oštećen tokom dostave, kupac je dužan oštećenje reklamirati dostavnoj službi te od njih tražiti odštetu. Trgovac nije povezan sa ovim procesom.

Napomena za plaćanje pouzećem:

Dostupno samo za već postojeće kupce. Ako kupac odabere plaćanje pouzećem, dužan je pošiljku preuzeti i platiti. Ako kupac odbije preuzeti paket iz neobrazloženih razloga na koje trgovac nije mogao utjecati, i dalje je dužan podmiriti troškove dostave - u suprotnom trgovac može pokrenuti ovršni postupak protiv kupca.

Jednostrani raskid ugovora:

Prema Čl. 79. Zakona o zaštiti potrošača, kupac ne ostvaruje pravo na jednostrani raskid ugovora ako je predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču. Svi naši proizvodi izrađeni su prema narudžbi i specifikacijama potrošača.

Jednostrani raskid ugovora, ukoliko pravo na raskid nije ograničeno navedenim čl. 79. Zakona o zaštiti potrošača, moguć je 14 dana nakon zaprimanja pošiljke, osim ako pošiljka nije poslana dostavnom službom koja nije ponuđena od strane trgovca, a kupac ju je izričito tražio, pri čemu se rok od 14 dana za jednostrani raskid ugovora počinje računati od trenutka kada je trgovac naručene proizvode uručio određenoj dostavnoj službi.

Kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora obavijestiti trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor putem elektroničke pošte poslane na adresu putem nedvosmislene izjave ili putem obrasca koji će mu biti poslan ukoliko kupac nije dao nedvosmislenu izjavu. Jednostrani raskid ugovora kupac je dužan poslati prije isteka roka od 14 dana. U slučaju raskida ugovora, kupac je dužan vratiti proizvod trgovcu, a troškove povrata robe snosi kupac. Nakon primitka proizvoda (putem dostavne službe ili osobnom dostavom proizvoda od strane kupca na adresu sjedišta obrta, prema prijašnjem dogovoru), trgovac je dužan izvršiti povrat sredstava kupca u roku od 14 dana, ako je kupac ostvario pravo na jednostrani raskid ugovora.

Politika privatnosti:

Na našoj Web stranici možete odbiti ili prihvatiti skupljanje kolačića. Ti kolačići skupljaju se samo u svrhu analitike stranice te ne sadrže Vaše osobne podatke.

Osobne podatke koje će te nam dati prilikom narudžbe koristimo isključivo za potrebe izvršenja narudžbe i izdavanja računa te ih ne dijelimo ni sa kim, osim sa dostavnom službom onoliko koliko je potrebno da bi naručeni proizvodi uspješno došli do Vas.