Božićna ponuda 

  Maske s božićnim uzorcima, božićne scrunchie gumice i trake za kosu, božićne marame i mašne za pse... i sve ostalo za modnu božićnu čaroliju!  

  maske za lice  

o proizvodu:Troslojne perive maske za lice s dva sloja pamuka i hidrofobnom međupodstavom koja funkcionira kao perivi filter ušiven u maskicu. Maske su izrađene sa žicom za nos i mekanim gumicama za uši.

  dostupni uzorci:  

Uzorci su dostupni u ograničenim količinama, zgrabite na vrijeme one koji vam se sviđaju :)

  Cijena:20kn  

  božićna akcija 4+1 gratis  

Za svake 4 naručene maske, jednu dobivate gratis. Za gratis masku također sami birate uzorak. Akcija vrijedi za sve božićne maske sa žicom za nos.

maskice su dostupne u 5 veličina:
Dječja 2-5 godina / dječja 6-9 godina / mala odrasla (teen) / srednja odrasla (ženska) / velika odrasla (muška)

  Scrunchie gumice  

o proizvodu: Scrunchie gumice puno su zdravije od običnih gumica jer ne čupaju niti oštećuju kosu. Napravljene su od 100% pamuka koji je najzdraviji za kosu. Gumice su dovoljno velike da ih možete do tri puta zavezati oko kose te da ih možete nositi kao narukvicu bez stiskanja ruke.

  dostupni setovi:  

  crveni set  
  plavi set  
  zeleni set  

Uzorci su dostupni u ograničenim količinama, zgrabite na vrijeme one koji vam se sviđaju :)

  Cijena seta: 60kn  

  Trake za kosu  

o proizvodu: Trake za kosu predivan su modni dodatak, a pritom su i praktične! Napravljene su od pamuka i sadrže elastični zadnji dio koji pomaže da se trake što bolje prilagode vašem obliku glave. Dostupne su u odraslim i dječjim veličinama.

  dostupni oblici i cijene:  

  dostupni uzorci: